Een cadeautje in ons leven. De wereld van tegenwoordig verhard, mensen razen door het leven. En wat is het dan fijn dat je deze super fijne collectie tegen het lijf loopt. Een collectie van natuurlijke materialen van wol, linnen, katoen. In rustige kleuren en elke collectie met een eigen gedachte en gevoel, denk aan de collectie van de Aboriginals, of die van Japan, of de nieuwste collectie geïnspireerd op het idyllische ruige landschap van Mexico.

En dit alles met de natuurlijke look en feel van linnen, wol en katoen. Saai, dit alles is verre van saai. Het is inspirerend, ontspannend, liefdevol en in een woord prachtig!

Loop bij ons binnen om ook een glimp van deze mooie collectie op te vangen. Wij zijn enorm verliefd op dit merk! En gaan hier prachtige accessoires en meubelen mee maken.

We will keep you posted!

Bert & Marion Olthuis

Designs of the time

%d bloggers liken dit: