Cunera

Vloerkleden & Karpetten

Vloerkleden / Karpetten Cunera Groningen / Oldambt / Midwolda

Onze vloerkleden en karpetten van Cunera worden zowel in design als in kwaliteit op verantwoorde & natuurlijke wijze geproduceerd. De toegepaste materialen zijn wol, sisal, cocos, zeegras, bamboe en als afwerkingsmaterialen leder, jute, katoen en linnen. Het verven en verwerken van de grondstoffen gebeurt op mens- en milieu- verantwoorde wijze. Het designteam van Cunera werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe dessins, kleuren en materiaalcombinaties. Karpetten met randafwerking, standaard in vele stijlen of naar wens van de klant vormen de specialiteit.

Vloerkleden / Karpetten Cunera Groningen / Oldambt / Midwolda

Geheel op maat

Alle kwaliteiten van de kamerbreed collectie van Cunera zijn geschikt voor het op maat snijden tot een karpet. De rand van tapijt wordt afgewerkt met een rand naar keuze van leder, katoen, vlas, suèdelook of eventueel met uw eigen stof. Wilt u geen rand dan is een volumekarpet een goede optie of eventueel een blinde afwerking. U bepaalt de maat, kiest een kwaliteit tapijt en vervolgens een randafwerking. Voor advies, kleurstalen en prijs kunt u contact met ons opnemen.

Assortiment

Soorten

De collectie bestaat uit prachtige natuurlijke materialen. Hieronder een greep uit onze collectie.

Hoe gaan wij te werk

Getting Started

01

Kiezen maar

Als eerste bekijken wij graag gezamenlijk de mogelijkheden en gaan wij opzoek naar het karpet waar jij blij van wordt. Hiervoor mag je bij ons langs komen in het atelier, of komen wij graag met de stalen bij je thuis. Het perfecte karpet wordt gecreëerd door het kiezen van het materiaal, de kleur, afwerking en het bepalen van de maat. Het bepalen van de maat / het inmeten, kunnen wij ook op locatie doen.

Weet je al precies wat je wil, dan kan een karpet van Cunera ook direct bij ons besteld worden. Neem daarvoor contact met ons op, dan kunnen wij alles tot in de puntjes verzorgen.

02

Offerte en acceptatie 

Na het kiezen van het karpet en het inmeten, brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Ga je hiermee akkoord, dan komt er een opdrachtbevestiging en zullen wij na het betalen van de aanbetaling over gaan tot bestellen van het karpet.

03

Uitleveren

Het is zover, uw vloerkleed wordt uitgeleverd. Het karpet wordt bij u thuis afgeleverd. Het is tijd om te gaan genieten!

Klaar om je afspraak in te plannen?

Verder rondsnuffelen?

Artifort Oyster gestoffeerd met de Ploeg stof Panama 18 Midwolda Oldambt Groningen en verzonden naar Bunnik

Meubelstoffering

Lamp Groningen Oldambt Midwolda

Lampenkappen en meer..

Karpet, vloerkleed op maat natuurlijk Midwolda, Oldambt, Groningen

Woningstoffering

Telefoon

(0031) 629 07 58 01

Email

info@studioartiture.com

Adres

Hoofdweg 169

9681 AD Midwolda

 

Of check onze webshop hier!

}

Openingstijden

Vrijdag 8 september zijn wij geopend vanaf ca. 14:00 / 14:30.

Woensdag 6 september zijn wij geopend tot 15:00 uur. 

Normale openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
9:30 tot 17:00
Vrijdag
9:30 tot 17:00
Zaterdag
9:30 tot 16:00
Zondag
Gesloten

Maandag, dinsdag en woensdag zijn wij vaak wel aanwezig, maar niet altijd. Even een appje of belletje van te voren, is dan ook verstandig, zo sta je niet voor een dichte deur.

Onze projecten

Wij stofferen o.a. ;

Gelderland 5770, Pastoe, Esprit Wave, Prominent, Minotti bank, Artifort Oyster, WittMann, Artifort 691, Göte Möbel Nassjo, Artifort Hanna, Gispen, Montis Loge Gerard van der Berg, Harvink Armslag, Gelderland 4800, Leolux Pallone,