Lampenkap op maat in het Oldambt

Zoek jij een atelier in het Oldambt, die op maat jouw gewenste lampenkap kan maken? Die met je mee denkt, je adviseert qua kleuren, patronen en materialen, kijkt naar de toekomst en er 100% voor gaat? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op per mail/telefoon, of bezoek ons atelier.

Ons streven is in de eerste plaats om prachtige lampenkappen, meubelen, kussens en accessoires te maken, maar wij gaan een stapje verder: Wij willen graag weg van de wegwerpmaatschappij en wensen een weg naar een maatschappij waar mensen een stapje extra doen om het milieu minder te belasten, om minder afval te produceren en gebruik te maken van materialen van natuurlijke afkomst of wellicht gerecycled. En dit doen wij niet door te werken met de aller goedkoopste producten, die (mogelijk) niet verantwoord gemaakt kunnen worden en/of uit andere continenten komen, maar door te kiezen voor Europese leveranciers, duurzame -, groene -, gerecyclede – en natuurlijke producten en materialen. En om jouw een helder beeld te geven, verstrekken wij een open offerte, zonder addertjes onder het gras of geheimen. Duurzaam, open en verantwoord ondernemen, dat is wat ons drijft.

Wij maken lampenkappen op maat voor o.a. de provincies Groningen / Drenthe en Friesland, met de mooiste materialen en de meest prachtige stoffen, welke wij met zorg hebben geselecteerd. Maar kom je uit een andere provincie en spreekt ons verhaal je aan, schroom dan ook niet om contact met ons te zoeken. Onze meubelen, kussens, lampenkappen en accessoires bevinden zich inmiddels door heel het land.

Als atelier staan wij voor je klaar. Wij zijn jouw partner voor die lampenkap op maat in o.a. de omgeving Oldambt.