Meubelstoffen

Wij werken met een tal van prachtige merkmeubelstoffen.

Een greep uit onze collectie:

Al deze merkmeubelstoffen hebben hun eigen kwaliteiten en hun eigen verhaal. Maar één ding hebben zij gemeen en dat is; een warm hart voor mens, milieu en onze leefomgeving!

Designs of the Time

Designs Of The Time is een Belgisch bedrijf opgericht in 1998 door de familie Puylaert. In hun interieurtextiel omarmen ze een gevoel van imperfectie dat hun liefde voor natuurlijke materialen en casual, onbehandelde looks aanvult.

Het werk van deze familie draait om een diepe liefde voor vakmanschap, authenticiteit en doordachte creatieve ontwerpen. Dit, samen met hun zachte karakter, resulteert in interieurtextielcollecties van discrete luxe die elk huis een warm gevoel geven.

Aldeco

Hun collecties onderscheiden zich door de originaliteit van hun concepten, vaak geïnspireerd door het werelderfgoed en de cultuur. De collecties worden door de designafdeling met passie en innovatie ontwikkeld en altijd in lijn met modetrends.

Zij creëren oneerbiedige concepten door originele stoffen die voldoen aan zeer veeleisende normen met betrekking tot ontwerp en kwaliteit, zoals de technische kenmerken van meubel- en gordijnstoffen zoals verduistering, brandvertragende stoffen in hun respectievelijke wereldwijde certificeringsnormen, Intelligente stoffen gemakkelijk schoon te maken (vlek resistent), waterafstotend, akoestisch, zeer goed bestand tegen slijtage (slijtage) en zon.

Bute

Het merk dat tot stand is gekomen na de tweede wereldoorlog om oorlogsveteranen een plek te bieden om te kunnen werken ondanks hun mentale als fysieke beperkingen en zo een omgeving creëerden om te groeien en bloeien en dit nog altijd hun sociale doel is, maar dan getrokken naar de huidige tijd. En dit alles op het prachtige eiland Bute.

Danish Art Weaving uit Denemarken

Zij hechten er veel waarde aan dat alle processen bij de vervaardiging van hun meubeltextiel zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Zo worden er geen metaalkleurstoffen gebruikt voor het verven van garens en stoffen, en de nieuwste technologie zorgt voor een zeer laag verbruik van hulpbronnen.

Güell Lamadrid

Zij gaan voor met de essentiële taak die ze als taak hebben: aantrekkelijke stoffen creëren die geluk en comfort geven aan alle mensen die ervan genieten , zowel in decoraties van hun huizen als in de verschillende openbare ruimtes waar ze vandaag worden toegepast.

Zee bieden kwaliteit  en  een goed ontwerp tegen eerlijke prijzen, en zij stellen een aantrekkelijke levensstijl voor waar de eindconsument van kan genieten, terwijl ze zichzelf omringd zien door onze stoffen.

En het solidariteitsplan van Güell Lamadrid; Een betere wereld weven. Lamadrid Values is een solidariteitsplatform van o.a. Güell Lamadrid, gewijd aan de verkoop van textielproducten voor liefdadigheid en de verspreiding van hun sociale- en duurzaamheidsinitiatieven.

Casal

Van generatie op generatie blijft CASAL een referentie in Frans meubeltextiel en breidt het zijn aanbod uit door samenwerkingen en conceptueel onderzoek te integreren in de ontwikkeling van zijn collecties, om zo zijn textielcreatie te verrijken. De investering in het definiëren van zijn imago als textieluitgeverij die verschillende merken samenbrengt, heeft geleid tot een transparantere communicatie van zijn productaanbod en bereikt een steeds groter publiek.

Sinds januari 2021 zet het huis zich in om de wereldwijde benadering van respect voor het milieu te ondersteunen met zijn nieuwe reeks milieuvriendelijke producten Casal Eco en andere acties die worden geïllustreerd in zijn Eco-handvest.

Camira

Camira maakt stoffen die een doel hebben, die inspireren, uitdagen & geliefd worden. Zij hebben een passie voor wat ze doen en zijn zich bewust van hun verantwoordelijkheid als ontwerpers, als makers en als fabrikanten – waarbij ze de mens en de planeet centraal stellen in wat ze doen.

Zij bezuinigen nooit, ze doen het goed en om de juiste redenen, want Made by Camira doet ertoe.

Stolz is ons leermerk.

Stolz welke alleen werkt met Europese huiden van koeien en stieren en voornamelijk uit de Scandinavische landen. Koeien welke een goed leven hebben gehad. Stolz constant aan het verduurzamen zijn. Zij nadenken over hun productieprocessen en deze zo milieuvriendelijk mogelijk laten zijn. En hoe mooi is het dat over enige tijd zelfs te zien is uit welke streek uw huid komt, welke coöperatie verbonden is aan uw lederhuid. En wist u dat zij zelfs een volledig plantaardig gelooid leer hebben, dus puur natuur!

En de Ploeg

Wie kent het niet. Bijna honderd jaar werken ze bij De Ploeg aan ideeën over wonen, leven en werken. Al die tijd ontwerpen, ontwikkelen en produceren ze gordijn- en meubelstoffen. Met aandacht voor het interieur en de wereld om ons heen. Met de nadruk op vakmanschap en natuurlijk materiaal.

En al deze merken zijn bezig met duurzaamheid, leefbaarheid en een betere wereld! Hun aandeel aan het beter maken van de wereld van meubelstoffering.