Raamdecoratie / Gordijnen / vitrage / inbetweens Groningen / Oldambt / Midwolda

Service

Meubelstoffering

Artifort Oyster gestoffeerd met de Ploeg stof Panama 18 Midwolda Oldambt Groningen en verzonden naar Bunnik

Een meubel dat niet meer de uitstraling heeft die past bij jouw behoefte. Maar die wel de potentie heeft om nog een leven mee te gaan? Dan komen wij om de hoek kijken; Studio Artiture.

Meubelstofferen is een vak en ons vak is onze passie. Wij zijn lyrisch over het stofferen, over ons woonatelier en zijn hier het liefste 24 uur per dag mee bezig. Mogelijkheden bedenken hoe het beter, mooier, duurzamer kan. En hoe wij nog beter op de behoefte van onze klanten kunnen inspelen.

Wij vertellen hier graag over en laten tal van mogelijkheden zien. Loop dan ook een keer binnen wanneer je in de buurt bent. Dat vinden wij enorm gezellig!

Service

Ons werk

Graag laten wij de wereld zien wat wij doen. Wij zijn immers trots op ons vak. En het leuke is ook dat iedereen een andere smaak en/of wens heeft. Zo maken wij hele verschillende meubelen, die echt passen bij onze klanten. Even een impressie. Meer werk van ons tref je aan in onze portfolio.

Artifort Hanna Groningen / Oldambt / Midwolda

Artifort Hanna

buitenkussens op maat

Kussens op maat

Pilates stoeltje

Pilates stoeltje

Montis Loge Groningen Oldambt Midwolda herstofferen stofferen

Montis Loge

Harvink Armslag

Harvink Armslag

Eetkamerstoelen klassieke stoffering

Eetkamerstoelen

Duurzaamheid

Morgen kan groener, duurzamer, liever

Duurzaamheid is helaas nog niet zo vanzelfsprekend, maar door hier de nadruk op te leggen en het voor iedereen bereikbaar te laten zijn, kunnen wij een stap in de goede richting van onze toekomst zetten. En de duurzaamheid en groene gedachte leggen wij in onze stoffencollectie, maar denk ook aan het schuim, garen de lijm en ga zo maar door. Het houdt immers niet op bij één punt in de gehele keten. 

Buitenkussens op maat Groningen / Oldambt / Midwolda

Wat te verwachten

Graag nemen wij je mee in de wereld van meubelstoffering. Bekijken en adviseren wij jou over de mogelijkheden voor het stofferen van jouw meubel, kussens of andere wensen. 

Wij stofferen meubelen door heel het land, ja dat lees je goed, klanten komen van heel het land naar ons atelier in de prachtige provincie Groningen. En wat vinden wij dat een eer. Want wat is er nu mooier dan al die mooie meubelen een nieuw leven te geven.

Klaar om de stap te zetten?

Maak dan een afspraak met ons, kom langs in ons atelier of stuur een mailtje.

Studio Artiture

Woonatelier & Meubel-Stoffeerderij

 

Stoffering

Fauteuils
Stoelen
Sierkussens
Lounge-, camper-, caravan- & boot-kussens op maat

Accessoires

Lampenkappen
Kaarsen
Sierkussens
Glaswerk
Plaids
Keramiek

Contact

06 29 07 58 01

Onze socials