Wand & Raambekleding

Behang Midwolda Oldambt Groningen Casamance

Wand- & Raambekleding; van vitrages en inbetweens tot gordijnen, rol- en vouwgordijnen en het mooiste behang. Een lust voor het oog een sfeermaker in huis. Wij hebben een prachtige collectie, gemaakt van zowel mooie natuurlijke materialen als gerecyclede garens.

In ons assortiment hebben wij o.a. de merken; Aldeco, Casal, Casamance, Gaston Y Daniela, Güell Lamadrid, Zimmer & Rhode, Etamine, Designs of the Times, de Ploeg, Hodsoll McKenzie en Harlequin opgenomen.

Raamdecoratie / Gordijnen / vitrage / inbetweens Groningen / Oldambt / Midwolda

Geheel op maat

Wij leveren zowel kamerhoge kwaliteiten als gordijnen in baan. Van vitrages, inbetweens tot gordijnen wel dan niet gevoerd. Gordijnen kunnen zowel voor de warmte als voor geluid erg veel doen, ook de voering hierin kan geheel aangepast worden. En de plooi, hierin adviseren wij je graag. Onze gordijnen worden genaaid in ons eigen kundig naaiatelier. Voor advies, kleurstalen en prijzen staan wij graag voor je klaar.

Behang in de mooiste kwaliteiten

Wij bieden een prachtig mooie collectie behang. Van mooie naturellen tot prachtige patronen en alles met elkaar te mixen. Een huis wordt zo echt jouw thuis!

En heb jij dan dat prachtige behang uitgekozen voor in jouw woning, dan kan dit door onze professionele behanger verwerkt worden, plak jij liever zelf, uiteraard ook geen probleem. 

Hoe gaan wij te werk

Getting Started

01

Kiezen maar

Als eerste bekijken wij graag gezamenlijk de mogelijkheden en gaan wij opzoek naar de wand- of raambekleding waar jij blij van wordt. Hiervoor nodigen wij je graag uit  bij ons in het atelier, hier hangt/staat normaliter onze gehele collectie. Toch thuis kijken wat de stof of het behang doet? Geen probleem, de stalen kunnen even mee naar huis, of ik kom graag met een geselecteerde collectie langs,  wanneer de maten worden ingemeten. De perfecte wand- & raamdecoratie wordt gecreëerd door het kiezen van de stof of het behang, de kleur, mogelijke afwerking en het bepalen van de maat. Het bepalen van de maat / het inmeten, doen wij (waar nodig) uiteraard op locatie.

Weet je al precies wat je wil, dan kan een gordijn, vitrage of inbetween en het behang ook direct bij ons besteld worden. Neem daarvoor contact met ons op, dan kunnen wij alles tot in de puntjes verzorgen.

02

Offerte en acceptatie 

Na het kiezen van de wand- of raambekleding en het inmeten, brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Ga je hiermee akkoord, dan komt er een opdrachtbevestiging en zullen wij na het betalen van de aanbetaling over gaan tot bestellen van de materialen.

03

Uitleveren

Het is zover, je wand- of raambekleding wordt uitgeleverd. De gordijnen, vitrage, inbetweens of behang worden bij je thuis afgeleverd en waar gewenst ingehangen of geplakt, of je kunt de bestelde levering ophalen in ons atelier. Het is tijd om te gaan genieten!

Klaar om je afspraak in te plannen?

Verder rondsnuffelen?

Artifort Oyster gestoffeerd met de Ploeg stof Panama 18 Midwolda Oldambt Groningen en verzonden naar Bunnik

Meubelstoffering

Lamp Groningen Oldambt Midwolda

Lampenkappen en meer..

Karpet, vloerkleed op maat natuurlijk Midwolda, Oldambt, Groningen

Woningstoffering

Telefoon

(0031) 629 07 58 01

Email

info@studioartiture.com

Adres

Hoofdweg 169

9681 AD Midwolda

 

Of check onze webshop hier!

}

Openingstijden

Vrijdag 8 september zijn wij geopend vanaf ca. 14:00 / 14:30.

Woensdag 6 september zijn wij geopend tot 15:00 uur. 

Normale openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
9:30 tot 17:00
Vrijdag
9:30 tot 17:00
Zaterdag
9:30 tot 16:00
Zondag
Gesloten

Maandag, dinsdag en woensdag zijn wij vaak wel aanwezig, maar niet altijd. Even een appje of belletje van te voren, is dan ook verstandig, zo sta je niet voor een dichte deur.

Onze projecten

Wij stofferen o.a. ;

Gelderland 5770, Pastoe, Esprit Wave, Prominent, Minotti bank, Artifort Oyster, WittMann, Artifort 691, Göte Möbel Nassjo, Artifort Hanna, Gispen, Montis Loge Gerard van der Berg, Harvink Armslag, Gelderland 4800, Leolux Pallone,