Raambekleding

Raamdecoratie / Gordijnen / vitrage / inbetweens Groningen / Oldambt / Midwolda

Raambekledig; van vitrages en inbetweens tot gordijnen, rol- en vouwgordijnen. Een lust voor het oog een sfeermaker in huis. Wij hebben een prachtige collectie, gemaakt van zowel mooie natuurlijke materialen als gerecyclede garens.

In ons assortiment hebben wij o.a. de merken; Aldeco, Casal, Güell Lamadrid, Zimmer & Rhode, Etamine, Designs of the Times, de Ploeg, Hodsoll McKenzie en Harlequin opgenomen.

Raamdecoratie / Gordijnen / vitrage / inbetweens Groningen / Oldambt / Midwolda

Geheel op maat

Wij leveren zowel kamerhoge kwaliteiten als gordijnen in baan. Van vitrages, inbetweens tot gordijnen wel dan niet gevoerd. Gordijnen kunnen zowel voor de warmte als voor geluid erg veel doen, ook de voering hierin kan geheel aangepast worden. En de plooi, hierin adviseren wij je graag. Onze gordijnen worden genaaid in een zeer kundig naaiatelier, met meer dan 30 jaren ervaring. Voor advies, kleurstalen en prijzen staan wij graag voor je klaar.

Hoe gaan wij te werk

Getting Started

01

Kiezen maar

Als eerste bekijken wij graag gezamenlijk de mogelijkheden en gaan wij opzoek naar de raambekleding waar jij blij van wordt. Hiervoor nodigen wij je graag uit  bij ons in het atelier, hier hangt onze gehele collectie. Toch thuis kijken wat de stof doet? Geen probleem, de stalen kunnen even mee naar huis, of ik kom graag met een geselecteerde collectie langs,  wanneer de maten worden ingemeten. De perfecte raamdecoratie wordt gecreëerd door het kiezen van de stof, de kleur, afwerking en het bepalen van de maat. Het bepalen van de maat / het inmeten, doen wij (waar nodig) uiteraard op locatie.

Weet je al precies wat je wil, dan kan een gordijn, vitrage of inbetween ook direct bij ons besteld worden. Neem daarvoor contact met ons op, dan kunnen wij alles tot in de puntjes verzorgen.

02

Offerte en acceptatie 

Na het kiezen van de raambekleding en het inmeten, brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Ga je hiermee akkoord, dan komt er een opdrachtbevestiging en zullen wij na het betalen van de aanbetaling over gaan tot bestellen van de materialen.

03

Uitleveren

Het is zover, je raambekleding wordt uitgeleverd. De gordijnen, vitrage of inbetweens worden bij je thuis afgeleverd en ingehangen, of je kunt de bestelde levering ophalen in ons atelier. Het is tijd om te gaan genieten!

Klaar om een afspraak te plannen?

Verder rondsnuffelen?

Artifort Oyster gestoffeerd met de Ploeg stof Panama 18 Midwolda Oldambt Groningen en verzonden naar Bunnik

Meubelstoffering

Lamp Groningen Oldambt Midwolda

Lampenkappen en meer..

Karpet, vloerkleed op maat natuurlijk Midwolda, Oldambt, Groningen

Woningstoffering

Studio Artiture

Woonatelier & Meubel-Stoffeerderij

 

Stoffering

Fauteuils
Stoelen
Sierkussens
Lounge-, camper-, caravan- & boot-kussens op maat

Accessoires

Lampenkappen
Kaarsen
Sierkussens
Glaswerk
Plaids
Keramiek

Contact

06 29 07 58 01

Onze socials