Tarieven

Uniek meubel

Elk meubel is uiteindelijk uniek. Het meubel zelf, het comfort zoals het schuim en de singels en natuurlijk de stoffering. Doordat elk meubel uniek is, kunnen wij online geen prijs geven voor de herstoffering of de reparatie van uw meubel. Wat wij wel doen is het maken van een vrijblijvende, heldere offerte nadat wij gezamenlijk met jou het meubel hebben beoordeeld, de wensen duidelijk zijn en de stoffering is uitgekozen.

Kussens op maat

Wist je dat wij ook met veel plezier kussens op maat maken? Denk aan kussens voor de loungeset, sierkussens, bootkussens of caravan/camperkussens? Ook hiervoor maken wij graag een passende prijs.

In alle openheid

In de offerte welke je van ons ontvangt wordt beschreven welke werkzaamheden wij voor je kunnen gaan uitvoeren, dit zoals met je besproken. Daarbij splitsen wij de offerte op, zo zie je de kosten van de stof(fen), de arbeid en de fournituren welke gebruikt zullen worden. Zo krijg je een heel helder beeld en daar houden wij van, in alle openheid voeren wij graag ons ambacht uit. De offerte is na offreren twee weken geldig. In die twee weken kun je dan ook rustig beoordelen of je ons voorstel passend vindt. Ben je akkoord met de offerte, dan horen wij dat uiteraard graag en stellen wij een opdrachtbevestiging / aanbetalingsnota voor je op en gaan wij na ontvangst voor je aan de slag. En ben je benieuwd hoe het er voor staat met jouw meubel, schroom dan niet om even contact met ons te zoeken, wij kunnen je altijd voorzien van de laatste informatie.

CBW erkende meubelstoffeerderij in de provincie Groningen

Ons bedrijf is CBW erkend, wat inhoud dat je koopt bij een bedrijf met voordelen, maar vooral ook meer zekerheid. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW. Zo heb je bij ons een garantieperiode van 2 jaar, hanteren wij een nette aanbetalingsregeling van maximaal 25% en zijn wij aangesloten bij een onpartijdige geschilenafdeling. De algemene voorwaarden zijn hier te downloaden. En bij vragen, zoek dan even contact met ons!