Verf 

Painting the past

Verf Oyster Painting the Past Midwolda, Oldambt, Groningen

Wij zijn trotse dealer van het mooie merk Painting the past.

Painting the Past is een verflijn die de sfeer en romantiek van het verleden laat herleven. De collectie bevat ruim 100 kleuren die in hun eigen atelier zijn ontworpen.

De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu, eenvoudig aan te brengen, watergedragen, zeer laag VOC-gehalte, omgevingsvriendelijk en slijtvast.

kleur Persian Grey Painting the past Midwolda, Oldambt, Groningen

Op bestelling geleverd

Daar wij het liefste uit gaan van produceren op bestelling, leveren wij de prachtige verven van Painting the past allemaal op bestelling (behalve een groot deel van de testers). Zo wordt er niet overgeproduceerd en krijg jij exact wat je nodig bent.

Fijn voor je portemonnee en het milieu!

Wil je alvast direct je verf bestellen? Dat kan uiteraard via onze webshop. Wij leveren je bestelling dan z.s.m. bij je thuis af. 

De mooiste kleuren

De toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten zorgen voor een authentieke en poedermatte uitstraling. De kleuren zijn een impressie van de reizen naar Engeland en vele andere bijzondere plaatsen. Kastelen, landhuizen en eeuwenoude boerderijen brachten ons tot dit kleurenpallet.

De combinatie van het traditionele verfrecept en de eigen unieke kleuren maakt deze verf niet te evenaren of te kopiëren.

Hoe gaan wij te werk

Getting Started

01

Kiezen maar

Als eerste bekijken wij graag gezamenlijk de mogelijkheden en gaan wij opzoek naar de juiste kleur en afwerking waar jij blij van wordt. Hiervoor nodigen wij je graag uit  bij ons in het atelier, hier hangt/staat normaliter onze gehele collectie. Toch thuis kijken wat de kleur doet? Geen probleem, de stalen kunnen even mee naar huis, of ik kom graag met een geselecteerde collectie langs,  wanneer de maten worden ingemeten. De perfecte ruimte wordt gecreëerd door het kiezen van de juiste afwerking en kleur. Het bepalen van de hoeveelheid benodigde verf, doen wij (waar nodig) uiteraard op locatie.

Weet je al precies wat je wil, dan kan een pot verf ook direct bij ons besteld worden. Neem daarvoor contact met ons op, dan kunnen wij alles tot in de puntjes verzorgen.

02

Bestellen

Na het kiezen van de juiste verf en de hoeveelheid, gaan wij over tot het bestellen van de verf. Wij vragen je wel een kleine aanbetaling, daar het op maat besteld wordt voor jouw. 

03

Uitleveren

Het is zover, je bestelling wordt uitgeleverd. En kun jij beginnen met schilderen, of de schilder opdracht geven tot. Daarna is het tijd om te gaan genieten!

Klaar om je afspraak in te plannen?

Verder rondsnuffelen?

Artifort Oyster gestoffeerd met de Ploeg stof Panama 18 Midwolda Oldambt Groningen en verzonden naar Bunnik

Meubelstoffering

Lamp Groningen Oldambt Midwolda

Lampenkappen en meer..

Karpet, vloerkleed op maat natuurlijk Midwolda, Oldambt, Groningen

Woningstoffering

Telefoon

(0031) 629 07 58 01

Email

info@studioartiture.com

Adres

Hoofdweg 169

9681 AD Midwolda

 

Of check onze webshop hier!

}

Openingstijden

Vrijdag 8 september zijn wij geopend vanaf ca. 14:00 / 14:30.

Woensdag 6 september zijn wij geopend tot 15:00 uur. 

Normale openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
9:30 tot 17:00
Vrijdag
9:30 tot 17:00
Zaterdag
9:30 tot 16:00
Zondag
Gesloten

Maandag, dinsdag en woensdag zijn wij vaak wel aanwezig, maar niet altijd. Even een appje of belletje van te voren, is dan ook verstandig, zo sta je niet voor een dichte deur.

Onze projecten

Wij stofferen o.a. ;

Gelderland 5770, Pastoe, Esprit Wave, Prominent, Minotti bank, Artifort Oyster, WittMann, Artifort 691, Göte Möbel Nassjo, Artifort Hanna, Gispen, Montis Loge Gerard van der Berg, Harvink Armslag, Gelderland 4800, Leolux Pallone,