Onze standaard

Vijf Stappen Plan

Vijfstappenplan

Bij stoffeerklussen werken wij vanuit ons eigen ontwikkelde vijfstappenplan. Dit stappenplan zorgt voor helderheid en duidelijkheid voor alle partijen. En daar houden wij van! Wij leggen dit stappenplan graag hieronder aan je uit en mochten er toch nog vragen zijn, schroom dan niet om contact met ons te zoeken.

Garen Garen Garen

Waarom wij

Wij doen het samen.

Vanaf het eerste moment proberen wij jou een fijne ervaring te geven. Een ervaring die je bij blijft en dan uiteraard in positieve zin. Ons inziens kun je niet vanaf een afstandje keuzes maken in meubelstoffering. Wij willen graag het meubel beoordelen, jij mag de stof ervaren, zien, voelen en door ons meegenomen worden in het traject van alle keuzes. Ons doel, is dat jij blij wordt van de gehele reis en uiteraard van het eindresultaat. 

01

In contact komen met elkaar

Wij starten uiteraard met het in contact komen met elkaar. Hiermee ben jij al begonnen, door onze website te bekijken. Nu de volgende aktie. Je mag tijdens openingstijden altijd even bij ons binnen lopen, maar ook telefonisch, per mail of app kun je contact met ons opnemen.

Wij plannen dan gezamenlijk graag een afspraak in voor stap 2.

02

Beoordelen van het project / meubel

Graag beoordelen wij het project/meubel. Dit kan op locatie, bijvoorbeeld bij je thuis, op het werk, of bij ons in het atelier. Wij beoordelen dan de staat van het meubel / project en meten direct alles op. Zo kunnen wij voor de volgende afspraak alvast een inschatting maken van de benodigde materialen. En ben je bij ons in het atelier om het meubel te laten beoordelen, dan kunnen wij wat ons betreft direct door met stap drie.

03

Stoffen en materialen uitzoeken

Graag nodigen wij je/jullie uit in ons atelier. Dit om de stof en mogelijk andere materialen uit te zoeken voor het project. Het grote voordeel hiervan is dat in ons atelier alle stofstalen aanwezig zijn, zodat je volledig keus hebt.

En heb je een keuze gemaakt, of twijfel je toch nog een beetje tussen verschillende stoffen, dan kan de staal normaliter altijd even mee naar huis, om het toch even in de eigen omgeving te bekijken. Een knipstaal opvragen is ook altijd een optie, een knipstaal hoeft niet retour.

04

Offerte fase 

Nu het meubel beoordeeld en opgemeten is en de stof en materialen zijn uitgezocht, maken wij graag een vrijblijvende open offerte. Zo krijg je inzicht in de kosten v.w.b. de arbeid, stof, fournituren en mogelijke vervoerskosten. Een helder, open en duidelijk beeld. Deze offerte is normaliter twee weken geldig en op al onze offertes zijn de CBW erkende voorwaarden voor woonwinkels van toepassing, dit geeft beide partijen nog meer duidelijkheid en zekerheid. Ga je akkoord met de offerte, dan ontvangen wij graag een getekend exemplaar retour en ontvang jij van ons een opdrachtbevestiging / aanbetalingsfactuur van 25% van het totaalbedrag.

05

Wij gaan voor je aan de slag

Je bent akkoord gegaan met de offerte, wij kunnen aan de slag. Na ontvangst van de aanbetaling bestellen wij alle benodigde materialen. Bij de offerte heb je al een richtlijn gekregen van het moment dat wij je opdracht kunnen verwerken. Vlak voor die tijd verwachten wij het meubel / project bij ons in het atelier. Dit kan gebracht worden, of wij halen het meubel op.

Zodra wij het project hebben afgerond, krijg jij van ons een mailtje of telefoontje. Je mag het meubel komen halen, of wij bezorgen het.

En dan kan het genieten beginnen!

Mocht er toch onverhoopt iets zijn, neem dan contact met ons op! Wij lossen het graag voor je op.

Voor Tijdens Na

Ons werk start niet op het moment dat wij in contact met elkaar komen en eindigd niet wanneer wij iets afleveren.

Al lang voor ons eerste contact bouwen wij aan de basis en ook lang na het afleveren staan wij paraat. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dat bent. Wij stralen mee wanneer jij met een lach bij ons binnen komt en met een lach weer weg gaat.

Maar ook wanneer jij een vraag of opmerking hebt, toch dat kleine stukje niet helemaal naar wens is, zijn wij er. Wij lossen het op. Zodat jij blij bent en blijft!

Die band, dat vinden wij belangrijk, maar niet alleen met onze klanten, ook met onze collegae en onze leveranciers. 

Wij zijn immers allemaal mensen, mensen met gevoel. En dat is de kern. 

Bert & Marion Olthuis

Verder rondsnuffelen?

Artifort Oyster gestoffeerd met de Ploeg stof Panama 18 Midwolda Oldambt Groningen en verzonden naar Bunnik

Meubelstoffering

Lamp Groningen Oldambt Midwolda

Woonaccessoires en meer..

Karpet, vloerkleed op maat natuurlijk Midwolda, Oldambt, Groningen

Woningstoffering

Telefoon

(0031) 629 07 58 01

Email

info@studioartiture.com

Adres

Hoofdweg 169

9681 AD Midwolda

 

Of check onze webshop hier!

}

Openingstijden

Vrijdag 8 september zijn wij geopend vanaf ca. 14:00 / 14:30.

Woensdag 6 september zijn wij geopend tot 15:00 uur. 

Normale openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
9:30 tot 17:00
Vrijdag
9:30 tot 17:00
Zaterdag
9:30 tot 16:00
Zondag
Gesloten

Maandag, dinsdag en woensdag zijn wij vaak wel aanwezig, maar niet altijd. Even een appje of belletje van te voren, is dan ook verstandig, zo sta je niet voor een dichte deur.

Onze projecten

Wij stofferen o.a. ;

Gelderland 5770, Pastoe, Esprit Wave, Prominent, Minotti bank, Artifort Oyster, WittMann, Artifort 691, Göte Möbel Nassjo, Artifort Hanna, Gispen, Montis Loge Gerard van der Berg, Harvink Armslag, Gelderland 4800, Leolux Pallone,