Fauteuil opnieuw bekleden Groningen

Wil jij je fauteuil opnieuw laten bekleden door een meubelstoffeerder in Groningen, die nog echt passie heeft voor het vak? Die jouw fauteuil weer kan omtoveren tot het plaatje wat jij in gedachten hebt? Die met je mee denkt, je advies geeft, kijkt naar de toekomst en er 100% voor gaat? Zoek dan niet verder.

Ons streven is in de eerste plaats om prachtige meubelen, kussens, accessoires en lampenkappen te maken of te stofferen. Maar wij gaan nog een stapje verder: Wij willen graag weg van de wegwerpmaatschappij en wensen een weg naar een maatschappij waar mensen een stapje extra doen om het milieu minder te belasten, om minder afval te produceren en gebruik te maken van materialen van natuurlijke afkomst of wellicht gerecycled. En dit doen wij niet door te werken met de aller goedkoopste producten, die (mogelijk) niet verantwoord gemaakt kunnen worden en/of van andere continenten komen, maar door te kiezen voor Europese leveranciers, duurzame -, groene -, gerecyclede – en natuurlijke producten en materialen. En om jouw een helder beeld te geven, verstrekken wij een open offerte, zonder addertjes of geheimen. Een heel goed uitgangspunt om jouw fauteuil opnieuw te laten bekleden in Groningen. Duurzaam, open en verantwoord ondernemen, dat is wat ons drijft.

Wij stofferen o.a. in de provincie Groningen / Drenthe en Friesland, met de mooiste materialen en de meest prachtige stoffen, welke wij met zorg hebben geselecteerd. Maar kom je uit een andere provincie en spreekt ons verhaal je aan, schroom dan ook niet om contact met ons te zoeken. Onze meubelen bevinden zich inmiddels door heel het land.

Als atelier staan wij voor je klaar. Wij zijn jouw meubelstoffeerder in o.a. de provincie Groningen