Studio Artiture

Gelderland 5770 fauteuil stofferen

Gelderland 5770 gestoffeerd / stofferen, Nieuwolda, Midwolda, Oldambt, Groningen

De 5470 / 5770 en de 5775 van Gelderland zijn inmiddels klassiekers. Voor het ontwerp van de zitting liet Jan des Bouvrie zich inspireren door de achterkant van zijn favoriete auto: de Porsche 911.

Deze variant, de 5770 is door ons  opnieuw gestoffeerd met een prachtige wollen stof van Designs of the time. 

Het stofferen van deze prachtige fauteuil is dan ook zeker meer dan de moeite waard, want zie nu zelf hieronder het resultaat, daar wordt toch iedereen blij van. 

In ons prachtige atelier informeren wij je graag over de mogelijkheden en kun jij ons ook daadwerkelijk aan het werk zien. Het stoffeerwerk gebeurd immers allemaal door onszelf in ons prachtige open atelier.

Designs of the time Groningen, Oldambt, Midwolda

Gelderland

Gelderland

Een Gelderland bank of fauteuil, hele generaties zijn ermee opgegroeid.

Gelderland, opgericht in 1936, kent een rijke historie. Gecharmeerd van Scandinavisch design werd er al in een heel vroeg stadium van de geschiedenis gekozen voor de moderne vormgeving en hoekige vormen. Toen werd al de basis gelegd voor de principes die vandaag de dag nog steeds worden aangehangen, duurzaamheid en zitcomfort.

En vanuit dat perspectief verdient een Gelderland het om gestoffeerd te worden! Zijn kwaliteit verliest het namelijk niet en wist je dat Gelderland op zijn houten romp 20 jaar garantie geeft? Zo’n meubel kan dan ook een leven lang mee.

Gelderland 5770 stofferen Midwolda / Groningen / Oldambt / Nieuwolda

Wij stofferen het

Laat ons jou helpen.

Graag gaan wij met jouw aan de slag om de juiste keuze te maken om jouw Gelderland te voorzien van zijn nieuwe jasje. Het design blijft tijdloos, de kwaliteit grandioos, maar zijn jasje wil wel eens zijn glans verliezen en hier komen wij om de hoek kijken. Zie ook deze voor en na foto’s van deze prachtige Gelderland 5770!

Designs of the time Midwolda Oldambt Groningen
Gelderland 5770 voor het opnieuw stofferen. Midwolda, Oldambt, Nieuwolda, Groningen

BEDANKT voor jullie Vakmanschap & liefde voor (onze) mooie meubelen!!! *****

BEDANKT!!! Wat zijn wij blij met de beslissing om onze 33 jaar oude Harvink meubeltjes opnieuw bij jullie te laten bekleden. En wat zijn we blij met het resultaat!!! Wat een vakwerk! Vanaf onze 1e kennismaking hier bij ons thuis (om de mogelijkheden te bekijken en alles op te meten), straalde jouw vakmanschap van je af, Marion. Binnen een week na posten van de voor- en na-foto’s op Facebook, meteen meer dan 30 reacties en 40 vind-ik-leukjes. We kunnen jullie aan iedereen aanbevelen die zijn of haar designmeubelen een nieuw leven gunnen. Dank jullie wel!!!

Amy C.

Jaren 50/60 eetkamer stoeltje bekleden. *****

Heb een jaren 50/60 eetkamer stoeltje uit de erfenis van mijn ouders opnieuw laten bekleden. Stoeltje was compleet doorgezakt en versleten. Nu met nieuwe vering en bekleding, is het een prachtig stoeltje geworden! Er was goed overleg over mijn wensen en welke stof er dan het mooist bij past. Heb het allemaal als erg prettig ervaren. Veel succes met jullie mooi bedrijf.

Gerda

Ik heb de communicatie als bijzonder… *****

Ik heb de communicatie als bijzonder prettig ervaren en, ook niet onbelangrijk, het prachtige eindresultaat.

Caroline

Professioneel en huiselijk *****

Prachtig maar ook een heel huiselijk atelier, waar met heel veel liefde en professionaliteit wordt gewerkt. Ook hele mooie woonaccessoires te koop!!

Jantien

Kwaliteit & Advies zijn leidend.*****

Uit een ruim assortiment stoffen, is een passend advies gegeven om onze Minotti bank te bekleden. Inderdaad is het advies volledig uitgekomen. Zeer blij zijn we met het eind resultaat, en de ervaren service verdient ook alle lof.. Marion, dank voor het prachtige resultaat..

Hallebeek

Goed vakmanschap *****

Goed vakmanschap, prachtige stoffen om uit te kiezen, mooie zaak, klantvriendelijke benadering. Helemaal prima service.

Mike

Onze nieuw gestoffeerde fauteuil en… *****

Onze nieuw gestoffeerde fauteuil en bank zien er fantastisch uit. We zijn erg tevreden mee. Echt vakmanschap en zeker een aanrader!

Pieter

Een hele goeie ervaring met deze zaak ****

Een hele goeie ervaring met deze zaak. Goed geholpen en geadviseerd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.

fam. Weber

Klaar om je afspraak in te plannen?

Telefoon

(0031) 629 07 58 01

Email

info@studioartiture.com

Adres

Hoofdweg 169

9681 AD Midwolda

 

Of check onze webshop hier!

}

Openingstijden

Vrijdag 8 september zijn wij geopend vanaf ca. 14:00 / 14:30.

Woensdag 6 september zijn wij geopend tot 15:00 uur. 

Normale openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
9:30 tot 17:00
Vrijdag
9:30 tot 17:00
Zaterdag
9:30 tot 16:00
Zondag
Gesloten

Maandag, dinsdag en woensdag zijn wij vaak wel aanwezig, maar niet altijd. Even een appje of belletje van te voren, is dan ook verstandig, zo sta je niet voor een dichte deur.

Onze projecten

Wij stofferen o.a. ;

Gelderland 5770, Pastoe, Esprit Wave, Prominent, Minotti bank, Artifort Oyster, WittMann, Artifort 691, Göte Möbel Nassjo, Artifort Hanna, Gispen, Montis Loge Gerard van der Berg, Harvink Armslag, Gelderland 4800, Leolux Pallone,