Studio Artiture

Pastoe / Nesto fauteuil kussen stofferen

Pastoe fauteuil kussen gestoffeerd Finsterwolde, Midwolda, Oldambt, Groningen

Pastoe, een Nederlands bedrijf opgericht voor de oorlog. Zij maken slow furniture, meubelen die een leven lang mee gaan. En zo ook dit stoeltje.

Dit prachtige stoeltje was al opgeknapt toe deze bij ons in het atelier kwam. Waarschijnlijk is het vroeger zelfs een schommelstoel geweest. Maar de zit was nogal hard, dus aan ons de mooie taak om hier een heerlijk kussen voor te maken.  En dat hebben wij gedaan, de klant had voor dit mooi Grandessa stoeltje van Lena Larsson voor Pastoe/Nesto gekozen voor een luxueuse mohair. En zie nu zelf het resultaat!

In ons prachtige atelier informeren wij je graag over de mogelijkheden en kun jij ons ook daadwerkelijk aan het werk zien. Het stoffeerwerk gebeurd immers allemaal door onszelf in ons prachtige open atelier.

Grandessa stoeltje

Lena Larsson voor Pastoe/nesto

Opgericht voor de oorlog, maar na de oorlog troffen de eigenaren een leegeplunderd bedrijf aan. Zij besloten het weer op te bouwen en in eerste instantie pakten zij het werk aan o.b.v. opdracht, maar in 1947 besloten zij een eigen weg in te slaan, waar eigentijdse ontwerpen centraal stond. En in 1948 werd de naam Pastoe geïntroduceerd.

Uiteindelijk bracht Cees Braakman de nieuwe techniek van gebogen multiplex binnen in het bedrijf. Er werd een nieuwe weg ingeslagen met het merk Pastoe!

Pastoe fauteuil kussen gestoffeerd Finsterwolde, Midwolda, Oldambt, Groningen

Wij stofferen het

Laat ons jou helpen.

Graag gaan wij met jouw aan de slag om de juiste keuze te maken om jouw Pastoe stoel te voorzien van zijn nieuwe kussen. Het design blijft tijdloos, de kwaliteit grandioos, maar een houten zit, kan wel een kooi kussen gebruiken. 

 

Zimmer+Rohde Midwolda Oldambt Groningen
Pastoe / Nesto Grandessa Lena Larsson gestoffeerd / stofferen Finsterwolde, Midwolda, Oldambt, Groningen

BEDANKT voor jullie Vakmanschap & liefde voor (onze) mooie meubelen!!! *****

BEDANKT!!! Wat zijn wij blij met de beslissing om onze 33 jaar oude Harvink meubeltjes opnieuw bij jullie te laten bekleden. En wat zijn we blij met het resultaat!!! Wat een vakwerk! Vanaf onze 1e kennismaking hier bij ons thuis (om de mogelijkheden te bekijken en alles op te meten), straalde jouw vakmanschap van je af, Marion. Binnen een week na posten van de voor- en na-foto’s op Facebook, meteen meer dan 30 reacties en 40 vind-ik-leukjes. We kunnen jullie aan iedereen aanbevelen die zijn of haar designmeubelen een nieuw leven gunnen. Dank jullie wel!!!

Amy C.

Jaren 50/60 eetkamer stoeltje bekleden. *****

Heb een jaren 50/60 eetkamer stoeltje uit de erfenis van mijn ouders opnieuw laten bekleden. Stoeltje was compleet doorgezakt en versleten. Nu met nieuwe vering en bekleding, is het een prachtig stoeltje geworden! Er was goed overleg over mijn wensen en welke stof er dan het mooist bij past. Heb het allemaal als erg prettig ervaren. Veel succes met jullie mooi bedrijf.

Gerda

Ik heb de communicatie als bijzonder… *****

Ik heb de communicatie als bijzonder prettig ervaren en, ook niet onbelangrijk, het prachtige eindresultaat.

Caroline

Professioneel en huiselijk *****

Prachtig maar ook een heel huiselijk atelier, waar met heel veel liefde en professionaliteit wordt gewerkt. Ook hele mooie woonaccessoires te koop!!

Jantien

Kwaliteit & Advies zijn leidend.*****

Uit een ruim assortiment stoffen, is een passend advies gegeven om onze Minotti bank te bekleden. Inderdaad is het advies volledig uitgekomen. Zeer blij zijn we met het eind resultaat, en de ervaren service verdient ook alle lof.. Marion, dank voor het prachtige resultaat..

Hallebeek

Goed vakmanschap *****

Goed vakmanschap, prachtige stoffen om uit te kiezen, mooie zaak, klantvriendelijke benadering. Helemaal prima service.

Mike

Onze nieuw gestoffeerde fauteuil en… *****

Onze nieuw gestoffeerde fauteuil en bank zien er fantastisch uit. We zijn erg tevreden mee. Echt vakmanschap en zeker een aanrader!

Pieter

Een hele goeie ervaring met deze zaak ****

Een hele goeie ervaring met deze zaak. Goed geholpen en geadviseerd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.

fam. Weber

Klaar om je afspraak in te plannen?

Telefoon

(0031) 629 07 58 01

Email

info@studioartiture.com

Adres

Hoofdweg 169

9681 AD Midwolda

 

Of check onze webshop hier!

}

Openingstijden

Vrijdag 8 september zijn wij geopend vanaf ca. 14:00 / 14:30.

Woensdag 6 september zijn wij geopend tot 15:00 uur. 

Normale openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
9:30 tot 17:00
Vrijdag
9:30 tot 17:00
Zaterdag
9:30 tot 16:00
Zondag
Gesloten

Maandag, dinsdag en woensdag zijn wij vaak wel aanwezig, maar niet altijd. Even een appje of belletje van te voren, is dan ook verstandig, zo sta je niet voor een dichte deur.

Onze projecten

Wij stofferen o.a. ;

Gelderland 5770, Pastoe, Esprit Wave, Prominent, Minotti bank, Artifort Oyster, WittMann, Artifort 691, Göte Möbel Nassjo, Artifort Hanna, Gispen, Montis Loge Gerard van der Berg, Harvink Armslag, Gelderland 4800, Leolux Pallone,